Mer än jobb

Vi ser till att hålla absolut världsklass när det gäller kvalitet i alla delar av utvecklingen och samtidigt skapar vi möjligheter för att ha ett liv utanför jobbet.

Jobbet ska anpassas efter livet och inte tvärtom

Vi brinner för e-handel och digital affärsutveckling. Genom åren har vi varit med och byggt upp flera prisbelönta e-handelssajter och nu samlar vi oss för att erbjuda er den bästa lösningen på marknaden.

Work
På Advance commerce tror vi på att kombinera passion med professionell expertis. Vårt team är dedikerat till att leverera förstklassiga e-handelslösningar som hjälper våra klienter att växa och utveckla sina verksamheter. Varje projekt är en ny möjlighet att skapa meningsfulla, varaktiga förändringar i den digitala världen.
Play
Även om vi tar vårt arbete på allvar, förstår vi också vikten av balans. Vi uppmuntrar kreativitet och innovation genom att skapa en arbetsmiljö där lek och skratt är en del av processen. Från teambyggnadsaktiviteter till brainstorming, sessioner vi tror att de bästa idéerna föds när man kombinerar arbete med nöje.
Code
Teknik är hjärtat i allt vi gör. Våra kodare och utvecklare jobbar tätt ihop för att säkerställa att vi använder den senaste teknologin för att ge våra kunder en konkurrensfördel. Varje rad kod är skriven med precision, passion och en önskan att skapa digitala lösningar som är både robusta och användarvänliga.
Trust
Vi vet att förtroende inte ges det måste tjänas. Genom att vara transparenta, pålitliga och genom att alltid sätta våra kunders behov i centrum. Har vi byggt långvariga relationer som grundar sig på ömsesidigt förtroende. När du samarbetar med Advance commerce kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer.

Vi har superkrafter
inom e-handel

Expert crew

Vi är en av sveriges mest framstående e-handels specialister. Vårt "Expert Crew" specialiserar sig på allt från förstudier till lansering av e-handelsprojekt. Ett expertteam består oftast av en PIM-strateg (InRiver), lösningsarkitekt och en lead developer för en specifik e-handelsplattform

Headless CMS

Vi har arbetat med Headless CMS i flera år och använder ledande lösningar inom Optimizely. Under årens lopp har vi utvecklat flera relevanta projekt som vi gärna delar mer information om. I arbetar tätt med våra klienter för att säkerställa en smidig och framgångsrik implementering som hjälper dem att maximera sina digitala möjligheter. Med vår erfarenhet och specialistkompetens inom Optimizely Headless CMS kan vi hjälpa våra kunder att skapa dynamiska och kraftfulla webbplatser och applikationer.

PIM

Vi  hjälper våra kunder med att övervinna sina tekniska kompetensbrister inom detta område. Vårt skickliga team består oftast av en PIM-strateg (InRiver), en lösningsspecialist och en erfaren utvecklare med specialisering på den aktuella e-handelsplattformen. Vi anpassar naturligtvis sammansättningen av teamet efter de specifika krav och behov som är mest relevanta för PIM.

Förvaltning

Med Advance Commerce Assist erbjuder vi en heltäckande lösning för att hantera er e-handel. Här har ni tillgång till en personlig kontaktperson och ett dedikerat team som gör det smidigt och bekvämt att driva er e-handel framåt.Varje ärende dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem, där ni enkelt kan följa framstegen och få en tydlig översikt över antalet timmar som investeras i projektet

" Jag fast övertygad om att arbetslivet ska formas efter det personliga livet inte omvänt. Vårt engagemang är att skapa en arbetsmiljö där varje anställd känner att de kan balansera sitt professionella och personliga liv på bästa möjliga sätt"

Camilo Vergara

Business Development Manager/ Founder, Member of the Board

Team

Amarit Neumann
Amarit Neumann
Chairman / Founder, Chairman of the Board

Djupgående kunskap i design och tekniska lösningar.Expert på att driva produktvision och samarbeta med tvärfunktionella team för att leverera marknadsledande produkter

Juan Munoz
Juan Munoz
Key Account Manager / Founder, Member of the Board

Ledande expert inom e-handelsdesign och tekniklösningar.Pionjär inom branschen med en passion för att forma och växa framtidens e-handelslandskap genom Advance Commerce.

Camilo Vergara
Camilo Vergara
Business Development Manager / Founder, Member of the Board

Erfaren ledare med teknisk expertis inom IT och e-handelslösningar. Förtrogen med att driva stora projekt och leda team mot framgång. Expert på att forma och implementera innovativa e-handelsstrategier.

Mohsen Pirouzfar
Mohsen Pirouzfar
Consultant Manager/ Founder, Member of the Board

En ledande roll inom konsultbranschen, ansvarig för att leda och övervaka konsultteam, säkerställa kvaliteten på levererade tjänster och skapa långsiktiga relationer med kunder. Besitter ofta gedigen erfarenhet av rådgivning och har en stark förmåga att matcha kundens behov med rätt kompetens inom organisationen.

Denise Neumann
Denise Neumann
Chief Financial Officer

Övervakar verksamhet från försäljning till produktutveckling. Säkerställer lönsamhet, upprätthåller kvalitetsstandarder och driver strategiska initiativ för att uppnå affärsområdets mål.

Sammarbeten

Vi samarbetar med de största e-handelsleverantörerna för att kunna göra din shop så enkel och skalbar som möjligt.

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!