Konferens i Alicante i 4 dagar

När många företag nöjer sig med traditionella konferenslokaler och dagliga seminarier, väljer. Vi valde att tänka utanför boxen. Det senaste draget? En fyra dagar lång konferensresa till Alicante, Spanien.

Inte nog med att den spanska kuststaden erbjuder en perfekt blandning av arbete och nöje, Vi valde att addera en extra dos av lyx. Istället för att tillbringa dagarna inomhus, valde teamet att hyra en privat båt. Där utforskade de närliggande öar, njöt av solen och badade i det azurblå medelhavet. Och om det inte var nog, kastade de sig ut i äventyr på vattenskoter och avrundade dagarna med att äta på några av regionens mest framstående restauranger.

"Varför nöja sig med det vanliga när man kan kombinera jobb med nöje på bästa möjliga sätt?"

Vi ville ge vårt team en upplevelse utöver det vanliga, och samtidigt visa framtida anställda vad de kan förvänta sig av att vara en del av vår familj.

Det är tydligt att vi inte bara sätter ribban högt när det kommer till affärer, men även när det gäller att belöna och uppskatta sitt team. Efter denna lyckade resa ställer vi oss alla samma fråga. Vad blir nästa destination?

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!