Karriär

Är du redo att lämna Matrix, bygga din egen Starship Enterprise och kliva in i en ny verklighet à la Ready Player One? För alla kodkrigare där ute: här är din chans att gå med i vårt gäng av utvecklarhjältar. May the code be with you.

Vi söker dig

Välkommen till en värld av inspiration, innovation och oändliga möjligheter. Låt äventyret börja!

  • Som är fruktansvärt bra på att vara en trevlig kollega
  • Som gillar att jobba solo och är en god lagspelare
  • Som har varvat Super Mario

Verksamhetsstrateg (COO)

Vi söker en visionär med ledaregenskaper för en unik position inom vårt konsultbolag. Även om rollen inte bär titeln 'VD', erbjuder vi allt ansvar och befogenhet som kommer med en ledande position. Läs vidare om du är redo för ditt nästa stora karriärsteg.

Läs mer

Erfaren .NET-utvecklare för framstående projekt

Det är inte antal år som är det viktigaste utan kompetens och att en är en lagspelare.

Läs mer

Varför topptalanger som du väljer oss

Där andra bara pratar, levererar vi. Bli en del av en exklusiv skara som redan insett varför vi är det självklara valet. När du söker det bästa, varför nöja sig med mindre.

Flexibilitet i ditt dagliga schema

Hos Advance Commerce värdesätter vi förtroende framför allt. Här bestämmer du över dina arbetstider, vilket ger dig möjligheten att skapa en perfekt balans mellan jobb och fritid. Målet? Att du ska trivas och prestera på topp, oavsett var du är.

Teknik i toppklass

Hos Advance Commerce ser vi till att du är fullt utrustad. Vi tillhandahåller datorer, mobiler,surfplattor,hörlurar och annan nödvändig elektronik, så att du har allt du behöver för att leverera fantastiska resultat.

Hälsa i fokus

På Advance Commerce förstår vi vikten av ett aktivt livsstilsval. Därför erbjuder vi dig 5000:- varje år i friskvårdsstöd.

Arbetsstation i hemmet

Advance Commerce ser till att ditt hemmakontor är fullt utrustat.

36-timmars arbetsvecka

Här på Advance Commerce jobbar vi smartare, inte hårdare. Alla får njuta av en 36-timmars arbetsvecka med bibehållen full lön.

Årlig bonus eller aktieprogram

Utöver grundlönen får anställda en bonus baserad på företagets eller den anställdes prestation, eller möjlighet att köpa företagets aktier till ett förmånligt pris.

"Jag värdesätter personliga möten, vare sig det är över en kopp kaffe eller ett Teams. Kontakta mig direkt för en diskussion om möjligheter. Längtar efter att höra ifrån dig"

Mohsen Pirouzfar

Consultant Manager

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!