Ditt välbefinnande i fokus hos oss. 36-timmars arbetsvecka

I en arbetsmarknad som ständigt skiftar och där många företag klamrar sig fast vid gamla normer, sticker Advance Commerce ut. Varför? För att vi inte bara nöjer oss med att vara bäst på det vi gör, utan också bäst på hur vi behandlar våra stjärnor det vill säga dig. Medan andra pratar om att sätta anställda i centrum, gör vi det verkligen. På riktigt. Varje dag.

Flexibilitet i ditt dagliga schema

Hos Advance Commerce värderar vi förtroende och förstår att varje individ har sin egen rytm. Även om det finns kärntider att förhålla sig till, erbjuder vi viss flexibilitet i ditt dagliga schema. Vi uppmuntrar dig att hitta en balans som passar just dig, så att du kan prestera optimalt.

Effektiv med en 36-timmars arbetsvecka

Vi på kvalitet över kvantitet. Med en 36-timmars arbetsvecka, utan någon nedsättning i lön, uppmuntrar vi våra anställda att jobba smart och effektivt.

Teknik i toppklass

Vårt team ska ha det bästa av det bästa. Vi investerar i den senaste tekniken – allt från datorer, mobiler och surfplattor till hörlurar och annan essentiell utrustning. Vi vill säkerställa att du har verktygen du behöver för att ständigt överträffa förväntningarna.

Hälsa i fokus

Ditt välbefinnande är vår prioritet. Hos Advance Commerce stödjer vi en aktiv livsstil och erbjuder därför 5000:- årligen i friskvårdsstöd. Vare sig det handlar om gymmedlemskap, löpning eller yoga, vill vi stötta dig i dina hälsomål.

Ditt hemmakontor – en toppmodern arbetsstation

I dessa tider när distansarbete blivit en del av vardagen ser vi till att du har allt du behöver för att ditt hemmakontor ska vara en produktiv och inspirerande arbetsplats.

Mer än bara en lön

Förutom en konkurrenskraftig grundlön belönar vi våra anställda ytterligare med årliga bonusar kopplade till både individuell och företagsprestation. För den som är intresserad erbjuder vi även möjligheten att köpa företagets aktier till ett förmånligt pris.

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!