Våra samarbetspartner

Vi är stolta över att blivit Episerver solution partner och är glada för att fortsätta leverera högklassig e-handel. Vår filosofi är att alltid leverera Episerver Commerce projekt med hög kvalitet och extremt god prestanda. Detta genom att ha många Episerver certifierade utvecklare med mångårig erfarenhet av e-handel.
https://www.optimizely.com/

Norce Commerce är en svensk molnbaserad e-handelsplattform som sedan 2008 erbjuder skalbara och CMS-oberoende e-handelslösningar. Plattformen är utvecklad utifrån ett fokus på optimerade lösningar för kunder med ett större sortiment och automatiserade processer.
Norce Commerce är en stabil och plattform som stödjer stora affärsvolymer, komplexa krav på produkt- och kampanjhantering, avancerad prissättningslogik, samt integration med kringliggande system.
Via öppna API kan Norce Commerce användas med valfritt CMS och affärssystem.
https://www.norce.io/
Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform kan du växa med nätbutiker byggda på erfarenheter från våra mest krävande kunder. Litium förstår affärsbehoven för detaljhandeln, renodlad e-handel och B2B-försäljning.
Men Litium kan kunder också komma igång snabbt samt inte behöver kosta mer än det som verkligen behövs.
https://www.litium.se/
InRiver PIM är grunden för framgångsrik e-handel i en omnikanalvärld. Att sälja till nya geografiska områden, kanaler, fylla den digitala hyllan och hantera komplex produktinformation har just blivit enklare och snabbare.
Vi hjälper dig att omdefiniera handel och sälja mer.
https://www.inriver.com/

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!