Uppgradering Optimizely CMS 12 och ASP.NET Core 6

Optimizely 12 markerar en ny era inom CMS-teknik, som för med sig imponerande förbättringar i prestanda och användarupplevelse. Om ditt företag använder Episerver eller Optimizely CMS är det hög tid att överväga en uppgradering till denna nya version. Med övergången till ASP.NET Core tar Optimizely CMS ett steg framåt i webbteknikens framkant. Läs vidare för att upptäcka hur den senaste versionen kan optimera din webbplats och förbättra upplevelsen för både redaktörer och besökare.

Höjd prestanda

Optimizely CMS 12 är byggd i .net Core det medför en överlägsen prestanda upp till 30 procent snabbare ladd tid. Med fördelarna som .NET Core 6.0 innefattar förbättringar som förenklade API:er och robustare applikationsarkitekturer kan du förvänta dig snabbare sidladdningstider.Detta leder till mer effektiva webbupplevelser som förhöjer dina digitala interaktioner. Skillnaden är tydlig jämfört med den tidigare versionen CMS 11.

Headless-möjligheter med GraphQL API

Med CMS 12 och Commerce 14 får du tillgång till förbättrade headless-funktioner. Nya API:er för Commerce Cloud och Content Cloud har lanserats och erbjuder förbättrade integrationslösningar. Med hjälp av den nya Content Graph kan utvecklare nu snabbare skapa avancerade förfrågningar.
GraphQL API

Användarcentrerad design

Gränssnittet i Optimizely CMS 12 har formats om med användarvänlighet i fokus. Den nya intuitiva designen gör det enklare att navigera och finna funktioner vilket är särskilt användbart för dem som inte är tekniskt insatta.

Effektivare kodning med .NET Core

Plattformsoberoende: .NET Core är plattformsoberoende, vilket innebär att du kan köra dina applikationer på Windows, MacOS eller Linux utan att behöva göra stora förändringar i koden.
Modulär struktur: Tack vare dess modulära design kan utvecklare enkelt lägga till eller ta bort funktioner genom att använda NuGet-paket, vilket minimerar bloat i applikationer.
Högpresterande :.NET Core är optimerat för att leverera bättre prestanda jämfört med traditionella .NET-ramverk, vilket leder till snabbare applikationer och webbsidor.
Mikrotjänstarkitektur: .NET Core stöder mikrotjänstarkitektur, vilket gör det möjligt för utvecklare att bygga skalbara och underhållbara system.
Förenklad kodning: Med funktioner som inbyggd beroendesprutning och konfigurationshantering kan utvecklare skriva mindre och renare kod.
Öppen källkod: Eftersom .NET Core är öppen källkod, kan utvecklare bidra till dess utveckling, dra nytta av communityns bidrag och hålla sig uppdaterade med de senaste funktionerna och förbättringarna.
Integration med moderna verktyg: .NET Core integreras väl med populära verktyg som Docker och Kubernetes, vilket gör det enklare att skapa, testa och distribuera applikationer i molnet.

Stärkt säkerhet

Säkerhetshöjningar i ASP.NET Core 6.0, inklusive bättre krypteringsmetoder och identitetshantering, ser till att dina uppgifter är väl skyddade. Tillsammans med säkerhetsfunktionerna i Optimizely CMS 12, är dina data säkrare än någonsin.

Innovativa funktioner

Hos Advance Commerce är vi experter på att förvandla din CMS 11 & Commerce 13 till den allra senaste och mest sofistikerade versionen: CMS 12 & Commerce 14. Se till att maximera din digitala närvaro. Låt oss tillsammans ta steget in i en modern digital framtid. Kontakta oss utan tvekan för att påbörja denna inspirerande resa mot modernisering.

Kontaka oss

Joina oss

Tveka inte. Ta steget och bli en del av vårt framåtsträvande team där varje individ räknas, utvecklas och gör skillnad. Ditt nästa karriäräventyr börjar med ett klick. Sök till oss nu!